Glutenfri gresskarkake
Kaker

Glutenfri Gresskarkake

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Hvorfor ikke invitere venner på Halloween kake? Høstkake med gresskar, kanel og kremost glasur.

  • Tilberedningstid
    75 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør smør og sukker porøst.

  2. Tilsett eggene, ett om gangen. Skrell og finriv gresskar og rør det inn i røren.

  3. Forvarm ovn til 175 ° C.

  4. Bland Semper Mix, bakepulver og kanel, og rør inn i røren. Hell røren i en smurt og melet kakeform, ca. 24 cm i diameter. Bruk Pofiber å strø med.

  5. Stek i

  6. den nedre del av ovnen i ca. 40 minutter.

  7. La kaken avkjøles.

  8. Bland smør, kremost, melis og vaniljesukker til glasur å la det stå en stund i kjøleskapet.

  9. Smør kremen over kaken å la kaken stå i kjøleskapet frem til servering.

  10. Tips! Rist gresskarkjerner: Skyll og rens frøene fra gresskaret. Smør en ildfast form eller panne med olje, tilsett kjernene og salt. Stekes i ovnen på 175 ° C i ca. 20-30 minutter. De er ferdige når de har fått en fin farge og lukter ristet.