Glutenfri Gresskarkake
Vurdering
(6 votes)
(6 votes)
Hvorfor ikke invitere venner på Halloween kake? Høstkake med gresskar, kanel og kremost glasur.
Tilberedningstid
75 minPorsjoner
10-12 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Rør smør og sukker porøst.
Tilsett eggene, ett om gangen. Skrell og finriv gresskar og rør det inn i røren.
Forvarm ovn til 175 ° C.
Bland Semper Mix, bakepulver og kanel, og rør inn i røren. Hell røren i en smurt og melet kakeform, ca. 24 cm i diameter. Bruk Pofiber å strø med.
Stek i
den nedre del av ovnen i ca. 40 minutter.
La kaken avkjøles.
Bland smør, kremost, melis og vaniljesukker til glasur å la det stå en stund i kjøleskapet.
Smør kremen over kaken å la kaken stå i kjøleskapet frem til servering.
Tips! Rist gresskarkjerner: Skyll og rens frøene fra gresskaret. Smør en ildfast form eller panne med olje, tilsett kjernene og salt. Stekes i ovnen på 175 ° C i ca. 20-30 minutter. De er ferdige når de har fått en fin farge og lukter ristet.