Glutenfri gulrotkake
Kaker

Glutenfri gulrotkake

Vurdering

(143 votes)

(143 votes)

Herlig saftig, søt og syrlig samtidig. Tenk at grønnsaker kan være så godt.

  • Tilberedningstid
    95 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bunn:

  2. Smelt smør og la det avkjøle.

  3. Pisk egg og sukker til eggedosis.

  4. Tilsett revet gulrot og smeltet smør i eggedosisen.

  5. Bland sammen alt det tørre. Tilsett melblandingen vekselvis med væsken.

  6. Hell røren i en smurt springform, 20 cm i diameter. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl kaken.

  7. Frosting:

  8. Rør sammen smør, melis og vaniljesukker. Ha i sitronsaft.

  9. Tilsett kremost og visp til en luftig krem. La kakekremen stå kaldt i ca. 30 minutter.

  10. Pynt kaken med frosting og la kaken stå kaldt til den skal serveres.