Glutenfri gulrotkake i langpanne med eple og ostekrem
Kaker

Glutenfri langpanne gulrotkake med eple og ostekrem

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Prøv denne gode og safte gulrotkaken og du kommer til å elske denne kaken. Den er rik, saftig, god smak av gulrot og eple. Ostekremen gjør den helt uimotståelig.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Porsjoner
    20
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør alt godt sammen.

     

  2. Helles i smurt eller bakepapirkledd liten langpanne, eller stor rund form (28cm).

     

  3. Stekes på nederste rille ved 180 grader.

     

  4. Liten langpanne i ca. 30 minutter.

     

  5. Stor rund form i 40-45 minutter (minst - dekk eventuelt med bakepapir).

     

Ostekrem

  1. Blandes sammen og smøres på den avkjølte kaken.

Brukes i oppskriften
MIX

MIX GLUTENFRI MELBLANDING LYS