Glutenfri kakebunn
Vurdering
(1 votes)
(1 votes)
Her er oppskriften som hjelper deg med å bake den perfekte glutenfrie kakebunnen, lett og luftig, men kompakt nok til å til slutt gi deg en perfekt kake. Med denne grunnleggende kakebaseoppskriften vil du kunne bake mange forskjellige varianter av kaker. Prøv det selv!
Tilberedningstid
60 minPorsjoner
1 kake, ca 10 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader.
Pisk egg og sukker med elektrisk visp i minst 10 minutter til du har en luftig eggedosis.
Sikt i Semper Fin Mix blandet med natron og visp til du har en glatt røre.
Smør en rund form på ca 24 cm og strø med Pofiber. Hell i røren og stek midt i ovnen i ca 35 minutter.
Test med en pinne for å sjekke at den er ferdig, men unngå å åpne ovnen før, da synker kaken sammen. La kaken avkjøles helt før du skjærer i den.
Tips! Tilsett gjerne litt revet appelsinskall i deigen.