Kaker

Glutenfri kakebunn

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Her er oppskriften som hjelper deg med å bake den perfekte glutenfrie kakebunnen, lett og luftig, men kompakt nok til å til slutt gi deg en perfekt kake. Med denne grunnleggende kakebaseoppskriften vil du kunne bake mange forskjellige varianter av kaker. Prøv det selv!

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    1 kake, ca 10 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 180 grader.

  2. Pisk egg og sukker med elektrisk visp i minst 10 minutter til du har en luftig eggedosis.

  3. Sikt i Semper Fin Mix blandet med natron og visp til du har en glatt røre. 

  4. Smør en rund form på ca 24 cm og strø med Pofiber. Hell i røren og stek midt i ovnen i ca 35 minutter.

  5. Test med en pinne for å sjekke at den er ferdig, men unngå å åpne ovnen før, da synker kaken sammen. La kaken avkjøles helt før du skjærer i den.

  6. Tips! Tilsett gjerne litt revet appelsinskall i deigen.