Kaker
Glutenfri Langpanne sjokoladekake
Vurdering
(4 votes)
(4 votes)
Saftig glutenfri langpanne sjokoladekake med kokos. Kalles også kjærlighetsmums, som er enkelt å forstå.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
20 stkVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 225°C.
Smelt smør. Visp egg og sukker sammen til eggedosis.
Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Hell melken i smøret. Bland vekselvis mel og væske. Hell røren i en liten langpanne dekket med bakepapir.
Stek kaken i ca. 15 min.
Smelt smøret til glasuren. Avkjøles.
Bland melis, kaffe, kakao og vaniljesukker. Hell i smøret og bland til jevn røre.
Smør glasuren over den varme kaken og strø på kokos. Avkjøl kaken og skjær i firkantede biter.