Glutenfri sprø eplepai
Kaker

Glutenfri sprø eplepai

Vurdering

(9 votes)

(9 votes)

Perfekt seig og sprø – denne lettvinte eplepaien er utrolig god. Oppskriften vil garantert bli et samtaleemne, for å bake en sprø eplepai med havregryn er alltid en god idé. Vår variant er en lettvint eplekake uten egg, men med honning, råsukker, havsalt og knekkebrød. En perfekt avslutning på en god middag eller deilig tilbehør til kaffen. Prøv selv!

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    1 pai
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.

  2. Skjær eplene i små båter. Vend dem i kanel og sukker, og legg dem i en paiform, ca. 24 cm i diameter.

  3. Knus knekkebrødet til smuler.

  4. Smuldre romtemperert smør med råsukker, honning, havre og salt til blandingen har en fin konsistens.

  5. Bland med knekkebrødsmulene, og fordel alt over eplene. Stek paien midt i ovnen i ca. 25–30 minutter. Server med lettpisket krem.

Brukes i oppskriften