Glutenfri sprø eplepai
Kaker

Glutenfri sprø eplepai

Vurdering

(9 votes)

(9 votes)

Perfekt seig og knasende - denne eplepaien er veldig velsmakende. Oppskriften er garantert et samtaleemne, for det er alltid en god idé å bake en eplepai med havregryn. Vår variant er en enkel eplekake uten egg . En perfekt avslutning på en god middag eller kaffe. Prøv det selv!

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    1 pai
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Smelt smøret og sett til avkjøling.

  3. Skjær eplene i små båter. Vend dem i kanel og sukker, og legg dem i en paiform, ca. 24 cm i diameter.

  4. Bland alle de tørre ingrediensene sammen og bland så med det smeltede smøret. 

  5. Fordel havregryn over eplebitene.

  6. Stek midt i ovnen i ca 25 minutter til kaken har en fin farge og har en knasende overflate. Server med lett pisket krem, is eller vaniljesaus.