Sjokoladekake i langpanne
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Deilig sjokoladekake i langpanne med glasur som er laget på sjokolademelk. Bruk fantasien når du skal sprøyte på glasuren.
Tilberedningstid
40Porsjoner
20Vanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader.
Smelt smøret.
Visp egg og sukker til en luftig eggedosis.
Sikt alle de tørre ingredienser i en skål, og ha det i eggedosien sammen med smør og rømme. Visp på lav hastighet til du har en jevn røre uten klumper.
Hell røren i en langpanne ( 33 x 40cm) kledd med bakepapir. Ha røren godt ut i kantene og stek kaken midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Avkjøl kaken, og lag frosting.
Rør romtemperert smør og melis sammen med vaniljesukker og kakao. Bruk en håndmikser. Spe med sjokolademelk til passe konsistens. Ha kremen i en sprøytepose og sprøyt kremen i ønsket mønster. Topp kaken med geletopper og strøssel.