Kaker
Glutenfrie chocolate chip cookies
Vurdering
(224 votes)
(224 votes)
Kanskje verdens beste sjokoladekjeks, en amerikansk klassiker som er populær over hele verden. Å bake disse er enklere enn du tror, og denne glutenfrie oppskriften på herlig seige cookies med sjokoladebiter vil glede både deg og gjestene dine.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
20Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 °C.
Rør sammen smør og sukker i kjøkkenmaskin med flatblander, og tilsett egget.
Vend deretter inn de tørre ingrediensene, og avslutt med å kna inn sjokoladebiter.
Trill 20 kuler, og fordel dem på to stekeplater.
Stek kjeksene midt i ovnen i ca. 8 minutter, og la dem avkjøles.
Tips! Tilsett 100 g hakkede nøtter i kakene, så blir de ekstra sprø og får en god nøttesmak.