Glutenfrie chocolate chip cookies
Kaker

Glutenfrie chocolate chip cookies

Vurdering

(216 votes)

(216 votes)

Kanskje verdens beste sjokoladekjeks, en amerikansk klassiker som er populær over hele verden. Å bake disse er enklere enn du tror, og denne glutenfrie oppskriften på herlig seige cookies med sjokoladebiter vil glede både deg og gjestene dine.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    20
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C.

  2. Rør sammen smør og sukker i kjøkkenmaskin med flatblander, og tilsett egget.

  3. Vend deretter inn de tørre ingrediensene, og avslutt med å kna inn sjokoladebiter.

  4. Trill 20 kuler, og fordel dem på to stekeplater.

  5. Stek kjeksene midt i ovnen i ca. 8 minutter, og la dem avkjøles.

  6. Tips! Tilsett 100 g hakkede nøtter i kakene, så blir de ekstra sprø og får en god nøttesmak.