Klassisk glutenfri marsipankake
Vurdering
(4 votes)
(4 votes)
Bak en glutenfri marsipankake.
Tilberedningstid
2 timerPorsjoner
12 porsjonerVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Kakebunn
1. Forvarm ovnen til 175 ° C.
2. Smør en springform (ca. 24 cm i diameter) med smør/kokosolje og dryss med pofiber.
3. Visp sukker og egg porøst. Bland de tørre ingrediensene og hell deretter eggedosisen.
4. Hell røren i springformen.
5. Stek i den nedre delen av ovnen i ca 35 minutter.
6. La kaken avkjøles litt. Legg kaken på en rist og la den avkjøles.
Vaniljekrem
1. Kok opp melk og vaniljepulver i en kjele.
2. Bland sukker, eggeplommer og maisstivelse til røre. Tilsett den varme melkeblandingen og rør om.
3. Hell kremen tilbake i kjelen og la kremet simre en stund, rør om.
4. Ta kjelen av pannen tilsett det romstempererte smøret og rør om.
5. Hell kremen i en bolle, dekk med plastfolie og la stå i ca 25 minutter.
6. Visp kremen og tilsett i den avkjølte vaniljekremen.