Klassisk glutenfri marsipankake
Kaker

Klassisk glutenfri marsipankake

Vurdering

(4 votes)

(4 votes)

Bak en glutenfri marsipankake.

  • Tilberedningstid
    2 timer
  • Porsjoner
    12 porsjoner
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kakebunn

  2. 1. Forvarm ovnen til 175 ° C.

  3. 2. Smør en springform (ca. 24 cm i diameter) med smør/kokosolje og dryss med pofiber.

  4. 3. Visp sukker og egg porøst. Bland de tørre ingrediensene og hell deretter eggedosisen.

  5. 4. Hell røren i springformen.

  6. 5. Stek i den nedre delen av ovnen i ca 35 minutter.

  7. 6. La kaken avkjøles litt. Legg kaken på en rist og la den avkjøles.

  8. Vaniljekrem

  9. 1. Kok opp melk og vaniljepulver i en kjele.

  10. 2. Bland sukker, eggeplommer og maisstivelse til røre. Tilsett den varme melkeblandingen og rør om.

  11. 3. Hell kremen tilbake i kjelen og la kremet simre en stund, rør om.

  12. 4. Ta kjelen av pannen tilsett det romstempererte smøret og rør om.

  13. 5. Hell kremen i en bolle, dekk med plastfolie og la stå i ca 25 minutter.

  14. 6. Visp kremen og tilsett i den avkjølte vaniljekremen.