Glutenfria baguetter med rökig paprika- & valnötsröra
Matpakke og gode brødskiver

Glutenfrie baguetter med grillet paprika & valnøtt

Vurdering

(2 votes)

(2 votes)

Mhamara kalles denne paprika- og valnøttmosen. Baguetter med det her pålegger er bare veldig godt og sunt.

  • Tilberedningstid
    15 min
  • Porsjoner
    6
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen på 200°C.

  2. Stek papirkaene hele i ca 15 minutter, til de er myke. Avkjøles. Skrell paprikaene å ta bort kjernene.

  3. Bland med olivenolje til det er en jevn krem.

  4. Hakk valnøtter og persille, bland sammen. Smak til med paprikapulver, sitronsaft, salt og pepper.

  5. Stek minibaguettene i ovnen etter anvisningne på pakken. Avkjøles og deles på langs.

  6. Tips! Del baguettene i bredden i stedenfor på langs for å servere som snitter til forrett.