Glutenfritt smørbrød med ovnsbakte tomater og hummus av bønner
Matpakke og gode brødskiver

Glutenfritt brødskiver med ovnsbakte tomater og hummus av bønner

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Hummus smaker godt på glutenfritt brød, og er et vegetarisk pålegg som er rikt på protein og som smaker godt. Sammen med ovnsstekte tomater får du en ny tvist på pålegget.

  • Tilberedningstid
    40 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Legg tomatene i en ildfast form og drypp over litt olivenolje, salt og pepper.

  3. Grilles i ca 20 min. Avkjøles noe før du lager sandwich. Godt også kaldt!

  4. I mellomtiden lag bønnerøren.

  5. Sil bønnene og skyll godt i kaldt vann. Blandes sammen med olivenolje, oregano, sitronsaft, salt og pepper til en grov hummus.

  6. Smør på godt med hummus, topp med noen tomater og litt karse. Dryss gjerne over litt olivenolje før servering.

Brukes i oppskriften