Glutenfritt smørbrød med pochert egg
Matpakke og gode brødskiver

Glutenfritt brød med pochert egg

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Vår egen versjon av en dansk klassiker! Vi har brukt Fjellrundor her, men det smaker liker godt med hvilket som helst glutenfritt brød.

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Skjær avokadoene i tynne skiver. Drypp over sitronsaft.

  2. Smør kremost på brødskivene og legg på avokadoen. Drypp over litt olivenolje og strø på salt og chiliflakes.

  3. Slik pocherer du egg: Kok opp vann, eddik og salt (2 ts). Senk varmen til litt under kokepunktet. (Det skal komme små bobler opp, men ikke koke). Knekk et egg om gangen i en kopp og hell det forsiktig ned i vannet. La egget trekke i ca. 3 minutter og ta det opp med hullsleiv. La renne av på et papir.

  4. Legg et porchert egg på hvert smørbrød, og strø over gresskarkjerner og persille.

Brukes i oppskriften
Lantbröd Semper Glutenfritt

Landbrød