Matpakke og gode brødskiver
Glutenfritt brød med pochert egg
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Vår egen versjon av en dansk klassiker! Vi har brukt Fjellrundor her, men det smaker liker godt med hvilket som helst glutenfritt brød.
Tilberedningstid
20 minPorsjoner
4Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Skjær avokadoene i tynne skiver. Drypp over sitronsaft.
Smør kremost på brødskivene og legg på avokadoen. Drypp over litt olivenolje og strø på salt og chiliflakes.
Slik pocherer du egg: Kok opp vann, eddik og salt (2 ts). Senk varmen til litt under kokepunktet. (Det skal komme små bobler opp, men ikke koke). Knekk et egg om gangen i en kopp og hell det forsiktig ned i vannet. La egget trekke i ca. 3 minutter og ta det opp med hullsleiv. La renne av på et papir.
Legg et porchert egg på hvert smørbrød, og strø over gresskarkjerner og persille.