Glutenfri grillad smörgås
Matpakke og gode brødskiver

Glutenfritt grillet brød med avokado og posjert egg

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Har du laget posjert egg? Hvis ikke kan du prøve denne gode blingsen med posjert egg og avocado på glutenfritt brød.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. 1. Start med å posjere eggene. Kok opp vann. Slå av varmen

  2. akkurat i det vannet koke og tilsett eddik og salt. Knekk

  3. et egg om gangen i en kopp. Lag en virvel i vannet med en

  4. skje, og legg egget i virvelen. La egget trekke i ca. 3

  5. minutter, og ta det deretter opp med en hullsleiv.

  6. Eggeplommen skal være litt kremaktig i konsistensen.

  7. 2. Mos avocado med gaffel og drypp over litt sitronsaft.

  8. 3. Legg tomatene i en stekepanne med litt olivenolje og stek

  9. dem raskt.

  10. 4. Legg de grillede brødskivene på en fjel og legg på

  11. avocadomos, posjert egg, tomater og strø over litt chili

  12. og persille. Smak til med salt, pepper og litt god oliveolje.

Brukes i oppskriften