Glutenfritt grillet brød med avokado og posjert egg
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Har du laget posjert egg? Hvis ikke kan du prøve denne gode blingsen med posjert egg og avocado på glutenfritt brød.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
4Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
1. Start med å posjere eggene. Kok opp vann. Slå av varmen
akkurat i det vannet koke og tilsett eddik og salt. Knekk
et egg om gangen i en kopp. Lag en virvel i vannet med en
skje, og legg egget i virvelen. La egget trekke i ca. 3
minutter, og ta det deretter opp med en hullsleiv.
Eggeplommen skal være litt kremaktig i konsistensen.
2. Mos avocado med gaffel og drypp over litt sitronsaft.
3. Legg tomatene i en stekepanne med litt olivenolje og stek
dem raskt.
4. Legg de grillede brødskivene på en fjel og legg på
avocadomos, posjert egg, tomater og strø over litt chili
og persille. Smak til med salt, pepper og litt god oliveolje.