Glutenfritt vitlöksbröd
Matpakke og gode brødskiver

Hvitløksbrød

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Perfekt litt hjemmelagd hvitløksbaguett. Bak glutenfritt hvitløksbrød med deilig mozzarella og persille. Passer som forrett eller til suppen. Enkelt og godt!

  • Tilberedningstid
    40 min
  • Porsjoner
    6 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovn til 180 °C.

  2. Bland smør, hvitløk og salt i en bolle og smeltet i mikrobølgeovn. Hakk og tilsett persillen.

  3. Skjær i brødet i rutemønster - ca. 2 cm tykke felter diagonalen. Og gjør det samme i motsatt retning. Skjer ikke gjennom baguetter.

  4. Åpne baguettene forsiktig. Ha på smørblandingen og mozzarella.

  5. Legg baguetter på et stekebrett kledd med bakepapir og dekk til meg folie.

  6. La baguetter steke ca. 15 minutter.

  7. Fjern folien og la baguettene steke ca. 5-10 minutter, til de blir lett gyllne.

  8. Serveres rett fra ovnen som godt tilbehør f.eks. til en god suppe.