Matpakke og gode brødskiver
Hvitløksbrød
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Perfekt litt hjemmelagd hvitløksbaguett. Bak glutenfritt hvitløksbrød med deilig mozzarella og persille. Passer som forrett eller til suppen. Enkelt og godt!
Tilberedningstid
40 minPorsjoner
6 biterVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
Forvarm ovn til 180 °C.
Bland smør, hvitløk og salt i en bolle og smeltet i mikrobølgeovn. Hakk og tilsett persillen.
Skjær i brødet i rutemønster - ca. 2 cm tykke felter diagonalen. Og gjør det samme i motsatt retning. Skjer ikke gjennom baguetter.
Åpne baguettene forsiktig. Ha på smørblandingen og mozzarella.
Legg baguetter på et stekebrett kledd med bakepapir og dekk til meg folie.
La baguetter steke ca. 15 minutter.
Fjern folien og la baguettene steke ca. 5-10 minutter, til de blir lett gyllne.
Serveres rett fra ovnen som godt tilbehør f.eks. til en god suppe.