Boller i karri
Vurdering
(9 votes)
(9 votes)
Hvordan lage en herlig curry med dumplings helt uten gluten, men full av smak og med en deilig kremet konsistens. Pofiberen i røren gir saftige og deilige kjøttboller med ekstra høyt fiberinnhold .
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
4Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Bland hakket kjøtt med resten av ingrediensene til farsen og bland alt godt sammen. La farsen hvile en halv times tid i kjøleskapet.
Kok opp en stor kjele med vann og en halv teskje salt. Form farsen til små kjøttboller og legg dem i det kokende vannet. La de småkoke. Når kjøttbollene kommer til overflaten er de ferdige og kan tas opp.
Når karrisausen skal lages varmes oljen i en kjele. Løk og eple stekes i noen minutter inntil løken blir myk og gjennomsiktig.
Tilsett karrien å la de surre ett minutts tid.
Tilsett kokende vann og bland maismelet med pisket fløte til den er klumpefri.
Tilsett sausen å la det koke opp. Smak til med salt, pepper og en litt sukker.
Tilsett kjøttbollene å la det småkoke i noen minutter.
Serveres med hvit eller brun ris. Tips! Tilsett også finhakket eple og m
angochutney.