Glutenfri boller i karri
Middag

Boller i karri

Vurdering

(8 votes)

(8 votes)

Hvordan lage en herlig curry med dumplings helt uten gluten, men full av smak og med en deilig kremet konsistens. Pofiberen i røren gir saftige og deilige kjøttboller med ekstra høyt fiberinnhold .

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland hakket kjøtt med resten av ingrediensene til farsen og bland alt godt sammen. La farsen hvile en halv times tid i kjøleskapet.

  2. Kok opp en stor kjele med vann og en halv teskje salt. Form farsen til små kjøttboller og legg dem i det kokende vannet. La de småkoke. Når kjøttbollene kommer til overflaten er de ferdige og kan tas opp.

  3. Når karrisausen skal lages varmes oljen i en kjele. Løk og eple stekes i noen minutter inntil løken blir myk og gjennomsiktig.

  4. Tilsett karrien å la de surre ett minutts tid.

  5. Tilsett kokende vann og bland maismelet med pisket fløte til den er klumpefri.

  6. Tilsett sausen å la det koke opp. Smak til med salt, pepper og en litt sukker.

  7. Tilsett kjøttbollene å la det småkoke i noen minutter.

  8. Serveres med hvit eller brun ris. Tips! Tilsett også finhakket eple og m

  9. angochutney.