Glutenfri fiskegrateng med makaroni
Middag

Fiskegrateng med makaroni

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Enkel glutenfri fiskegrateng med makaroni er alltid veldig godt. Har har vi brukt Frøknekkebrød som alternativ til glutenfrie brødsmuler. Fiskegrateng er barnevennlig og familievennlig og en fin måte å få i seg fisk på.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Porsjoner
    2-3
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok makaroni i vann til de er møre. Hell av vannet og la de dampes lett.

     

  2. Smelt smør i en kjele, tilsett melk og mel og visp dette godt sammen.

  3. Kok opp mens du rører godt hele tiden, så du slipper klumper.

     

  4. Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. Kan utelates om den ikke tåles eller liker smaken.

     

  5. Rens og del fisken i biter.

     

  6. Rens og finhakk løk og purre.

     

  7. Tilsett eggene og vend dem forsiktig inn i gratengen.

     

  8. Ha gratengen over i en liten ildfast form, knus knekkebrødene fint og strø dem over. Har du glutenfrie brødsmuler kan disse benyttes.

     

  9. Stekes i ovnen på midterste rille ved 170 grader i ca. 35 minutter.

     

  10. Serveres med poteter, revne gulrøtter eller en salat ved siden av.