Glutenfri italiensk pizza
Middag

Glutenfri italiensk pizza

Vurdering

(107 votes)

(107 votes)

Klassiske smaker i fin harmoni. Passer perfekt med en rødrutete duk, levende lys og en frisk og god salat.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    2 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha lunkent vann i en bolle, tilsett gjær og olje. Tilsett mel og rør sammen til en jevn deig.

  2. La deigen hviler tildekket i 15 min.

  3. Hell deigen på et stekebrett kledd med bakepapir og del den i to. Formes med hendene til runde flate pizzabunner (1/2 -1 cm tykke). Fukt hendene med vann slik at deigen ikke kleber seg fast.

  4. Smør på tomatsaus og legg på løk, tomater, oliven og mozzarella. Strø ost på toppen.

  5. Stek pizzaen ved 225 °C i 7-10 minutter.

  6. Legg på parmaskinke og ruccula før servering.

Brukes i oppskriften