Middag
Glutenfri italiensk pizza
Vurdering
(111 votes)
(111 votes)
Klassiske smaker i fin harmoni. Passer perfekt med en rødrutete duk, levende lys og en frisk og god salat.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
2 stkVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Ha lunkent vann i en bolle, tilsett gjær og olje. Tilsett mel og rør sammen til en jevn deig.
La deigen hviler tildekket i 15 min.
Hell deigen på et stekebrett kledd med bakepapir og del den i to. Formes med hendene til runde flate pizzabunner (1/2 -1 cm tykke). Fukt hendene med vann slik at deigen ikke kleber seg fast.
Smør på tomatsaus og legg på løk, tomater, oliven og mozzarella. Strø ost på toppen.
Stek pizzaen ved 225 °C i 7-10 minutter.
Legg på parmaskinke og ruccula før servering.