Glutenfri pasta-jar med chêvre & rødbeter
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Pasta-Jar med Chêvre & Rødbeter- glutenfri pasta i en krukke.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
1Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Forvarm ovnen på 200 °C grader.
Skjær rødbeter i båter. Hell olivenoljen i og legg hvitløk i en ildfastform sammen med rødbetene. Topp med timian.
Stek i ca 10 minutter.
Forbred chêvrekremen. Skjær bort skallet skalet på osten. Spar en del av osten til pynt. Mos resten av chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og presset hvitløk i en skål. Tilsett osten og visp til en glatt krem. Smak til med honning, salt og pepper.
Kok pastan som beskrevet på forpakningen.
Hell pastaen i ett dørslag og skyll i kaldt vann.
Fordel chêvrekremen i bunn av glasskrukken.
Skjær brokkolien i mindre biter og legg i krokken sammen med skinken.
Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over brokkolien.
Fortsett med pasta og rødbeter.
Topp med revet zucchini, chêvreost og valnøtter.