Glutenfri pasta med italienske kjøttboller i tomatsaus
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Prøv vår oppskrift på Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Smakrik og glutenfri pasta med italienske kjøttboller i en lun tomatsaus. Topp med revet parmesan og fersk timian for en ekstra god smaksopplevelse.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
4Vanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
Tomatsaus: Hakk løk og hvitløk og stek det i olivenolje til løken er myk. Tilsett resten av ingrediensene til tomatsausen og la det småkoke i 15 minutter.
Italienske kjøttboller: Ha kjøttdeigen i en bolle og tilsett resten av ingrediensene og bland det godt sammen. La hvile noen minutter og form små kjøttboller. Stek bollene lett i en stekepannen og legg dem deretter over i tomatsausen. La kjøttbollene trekke i tomatsausen til de er gjennomkokte.
Kok pasta i henhold til anvisning på forpakning
Vend tomatsaus og kjøttboller ned i pasta'n og topp med fersk timian og parmesan.
Tips! Bytt ut kjøttdeigen med mandle og osteboller for et vegetarisk alternativ.