Glutenfri pasta med kjøttboller
Middag

Glutenfri pasta med italienske kjøttboller i tomatsaus

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Prøv vår oppskrift på Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Smakrik og glutenfri pasta med italienske kjøttboller i en lun tomatsaus. Topp med revet parmesan og fersk timian for en ekstra god smaksopplevelse.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Tomatsaus: Hakk løk og hvitløk og stek det i olivenolje til løken er myk. Tilsett resten av ingrediensene til tomatsausen og la det småkoke i 15 minutter. 

  2. Italienske kjøttboller: Ha kjøttdeigen i en bolle og tilsett resten av ingrediensene og bland det godt sammen. La hvile noen minutter og form små kjøttboller. Stek bollene lett i en stekepannen og legg dem deretter over i tomatsausen. La kjøttbollene trekke i tomatsausen til de er gjennomkokte. 

  3. Kok pasta i henhold til anvisning på forpakning

  4. Vend tomatsaus og kjøttboller ned i pasta'n og topp med fersk timian og parmesan.

    Tips! Bytt ut kjøttdeigen med mandle og osteboller for et vegetarisk alternativ.

Brukes i oppskriften
Semper glutenfri tagliatelle med egg

TAGLIATELLE MED EGG