Glutenfri pizzadeig
Middag

Glutenfri Pizzabunn

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Når man skal lage verdens beste pizza, er det naturlig og lage verdens beste pizzabunn også. En perfekt pizzabunn skal være sprø, og stiv for å holde alt på plass! Vår oppskrift på glutenfri pizzabunn er vi veldig glad i, og vi har derfor bestemt oss for å dele den med dere! Vi i Semper er opptatte av å spre glutenfri matglede. Vi er også overbevist over at Glutenfri Pizza er det samme som glutenfri matglede. Pizza passer til alt fra hjemmekos til selskaper. Veldig enkelt, og veldig godt!

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    2-3 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i lunkent vann.

  2. Tilsett resten av ingrediensene og elt deigen godt i en kjøkkenmaskin.

  3. Ta deigen over på et bakepapir og kjevle den ut så tynn man liker den. (Vi kjevler den ut så den passer i langpannen).

  4. Legg bakepapiret med deigen i langpannen og pensle den med vann. Dra plastfolie stramt over og la heve i ca. 30 minutter. (Plastfolien må ikke berøre deigen, da blir det bare kliss klass).

  5. Prikk bunnen med en gaffel og forstek den på 200 grader på nederste rille i 10 minutter.

  6. Legg på ønsket fyll som ost, tomatsaus osv.

  7. Stek på 225 grader på nederste rille i 10-20 minutter, avhengig av hvor mye fyll og ost som er på.