Glutenfri pizzadeig
Middag

Glutenfri pizzadeig

Vurdering

(373 votes)

(373 votes)

Verdens beste pizzabunn! Den beste pizzaen er hjemmelaget, og det trenger ikke være vanskelig å lage sin egen pizzadeig. Dessuten er det en perfekt aktivitet på kjøkkenet sammen med venner og familie: La alle få legge sine favorittingredienser oppå den glutenfrie pizzabunnen. Prøv å lage en tynn og glutenfri pizzabunn allerede i dag – bedre enn hentepizza!

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    2 st
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 250 °C.

  2. Bland vann og gjær i en bolle, og rør om til gjæren har løst seg opp.

  3. Tilsett olje, salt, Semper Grov Mix og bakepulver, og kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. 4 minutter.

  4. Del deigen i to, og la den hvile under håndkle i 10 minutter. Kjevle deretter ut runde pizzabunner.

  5. Legg dine favorittingredienser oppå, f.eks. tomatsaus, spinat, basilikum, mozzarella og parmesan. Stek pizzaene deretter nederst i ovnen i ca. 8 minutter.

  6. Tips! Du får en ekstra sprø pizzabunn ved å bruke bakepapir på varm stekeplate.