Glutenfri pizzadeig #17
Vurdering
(374 votes)
(374 votes)
Verdens beste pizzabunn! Den beste pizzaen er hjemmelaget, og det trenger ikke være vanskelig å lage sin egen pizzadeig. Dessuten er det en perfekt aktivitet på kjøkkenet sammen med venner og familie: La alle få legge sine favorittingredienser oppå den glutenfrie pizzabunnen. Prøv å lage en tynn og glutenfri pizzabunn allerede i dag – bedre enn hentepizza!
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
2 stVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Sett ovnen på 250 °C.
Bland vann og gjær i en bolle, og rør om til gjæren har løst seg opp.
Tilsett olje, salt, Semper Grov Mix og bakepulver, og kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. 4 minutter.
Del deigen i to, og la den hvile under håndkle i 10 minutter. Kjevle deretter ut runde pizzabunner.
Legg dine favorittingredienser oppå, f.eks. tomatsaus, spinat, basilikum, mozzarella og parmesan. Stek pizzaene deretter nederst i ovnen i ca. 8 minutter.
Tips! Du får en ekstra sprø pizzabunn ved å bruke bakepapir på varm stekeplate.