Glutenfri beetburger
Middag

Glutenfri rødbetburger

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Vegetarisk burger laget av havre og grønnsaker. Prøv også hjemmelaget hamburgerbrød.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    6
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Start med å rive eller bland rødbetene i en food prosessor.

  2. Tilsett de andre ingrediensene og bland til alt er blandet skikkelig. Tilsett litt vann hvis det føles for tørt. La dem ligge en stund før du steker.

  3. I mellomtiden lag dressing for burgere - Hell alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser til en grønn dressing! Smak til med litt salt og pepper. Sett til side.

  4. Form til burgere, ca 6 stk.

  5. Stek på mellomvarme i ca 4 minutter på hver side.

  6. Grill brød halvdelene og legg ut på underdelen, toppes med salat, spirer og tomat skiver. Topp med litt dressing, og ha til slutt på brød!