Middag
Glutenfri rødbetburger
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Vegetarisk burger laget av havre og grønnsaker. Prøv også hjemmelaget hamburgerbrød.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
6Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Start med å rive eller bland rødbetene i en food prosessor.
Tilsett de andre ingrediensene og bland til alt er blandet skikkelig. Tilsett litt vann hvis det føles for tørt. La dem ligge en stund før du steker.
I mellomtiden lag dressing for burgere - Hell alle ingrediensene i en bolle og bland med en stavmikser til en grønn dressing! Smak til med litt salt og pepper. Sett til side.
Form til burgere, ca 6 stk.
Stek på mellomvarme i ca 4 minutter på hver side.
Grill brød halvdelene og legg ut på underdelen, toppes med salat, spirer og tomat skiver. Topp med litt dressing, og ha til slutt på brød!