Glutenfri spinatpai
Middag

Glutenfri spinatpai

Vurdering

(36 votes)

(36 votes)

Vår glutenfrie spinatpai er ikke bare lekker. Den smaker fantastisk og er lett å lage. Passer godt til lunsj eller middag. Server den sammen med en frisk salat, og du har et perfekt vegetarisk og glutenfritt måltid. En smaksrik vegetarisk middagspai med spinat og ost.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    1 stor form
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.

  2. Bland samtlige ingredienser i en bolle, og kna dem sammen med fingrene til du har en fin paideig.

  3. Trykk ut deigen i en springform, ca. 24 cm i diameter.

  4. Forstek paibunnen i ca. 10 minutter.

  5. Lag deretter eggeblandingen ved å piske sammen melk, fløte, egg, salt og pepper.

  6. Smelt smør i en stekepanne, og stek bladspinaten raskt til den blir litt myk. Legg den i formen sammen med osten, og hell eggeblandingen over.

  7. Stek midt i ovnen i ca. 25 minutter, inntil paien har fått en fin gyllenbrun farge.

  8. Tips! La paien hvile litt før servering, så blir den enklere å skjære.