Glutenfri grön lasagne
Middag

Glutenfri vegetar lasagne

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Lasagne av selvlagd glutenfri pastadeig

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland olje, vann og salt. Bland inn miksen til det er en deig. Del deigen i fire deler og rull ut til en størrelse som passer formen som skal brukes. stek grønnsakene i oljen. Tilsett buljongen, toamter, salt og krydder. Kok under lokk i ca 10 minutter. Smør en ildfast form med olje. Legg en pastaplate i bunnen og hell grønnsaksrøre over. Gjenta annenhver gang. Avslutt med grønnsaker og strø over revet ost. Stek på 200°C i ca 30 minutter.

  2. Tips! Spare tid! Vi har også ferdig lasagneplater som er like gode og bruke.