Glutenfrie pannekaker, tynne og sprø
Middag

Glutenfrie pannekaker

Vurdering

(217 votes)

(217 votes)

Det er enkelt å lage glutenfri pannekakerøre. Og resultatet – hjemmelagde pannekaker – blir veldig godt. Server de glutenfrie pannekakene akkurat slik du vil: Lag fylte crêpes, klassiske pannekaker med syltetøy eller en lekker pannekake-kake med krem og friske bær. I stedet for enkle, gode pannekaker kan du også bruke oppskriften til å lage lapper.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    8-10 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha Semper Bovete & Teff-mel i en bolle sammen med salt.

  2. Smelt smøret og la det avkjøles.

  3. Tilsett melken litt om litt i melblandingen, og pisk til du har en helt klumpfri masse.

  4. Tilsett lett piskede egg og til slutt smøret.

  5. Stek tynne pannekaker i smør, og spis dem med ditt favorittsyltetøy.

  6. Tips! Lag en god pannekake-kake ved å legge pannekaker lagvis med krem og friske bær.

Brukes i oppskriften