Glutenfrie pannekaker
Vurdering
(223 votes)
(223 votes)
Det er enkelt å lage glutenfri pannekakerøre. Og resultatet – hjemmelagde pannekaker – blir veldig godt. Server de glutenfrie pannekakene akkurat slik du vil: Lag fylte crêpes, klassiske pannekaker med syltetøy eller en lekker pannekake-kake med krem og friske bær. I stedet for enkle, gode pannekaker kan du også bruke oppskriften til å lage lapper.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
8-10 stkVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Ha Semper Bovete & Teff-mel i en bolle sammen med salt.
Smelt smøret og la det avkjøles.
Tilsett melken litt om litt i melblandingen, og pisk til du har en helt klumpfri masse.
Tilsett lett piskede egg og til slutt smøret.
Stek tynne pannekaker i smør, og spis dem med ditt favorittsyltetøy.
Tips! Lag en god pannekake-kake ved å legge pannekaker lagvis med krem og friske bær.