pasta jar
Middag

Vegansk glutenfri pastasalat

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

En frisk og herlig pastasalat som passer utmerket til å ta med på jobben i en fin glasskrukke eller satse stort å server det til familien en varm sommerdag.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    1
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene til hummusen: kikerter, presset nhvitløk, sitron, spisskummen, salt, pepper og olje. Tilsett vann og bland til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet.

  2. Bland ingrediensene til basilikumdressingen: basilikum, soyayoghurt, olivenolje, honning og sitron. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet.

  3. Kok pastaen etter anvisning på forpakningen.

  4. Hell pastan i ett dørslag og skyll i kaldt vann.

  5. Bland pastaen med halvparten av basilikumdressingen.

  6. Hell resten av dressingen i bunnen av glasskrukken.

  7. Skjær brokkolien i mindre biter og legg i glasskrokken.

  8. Fordel tomater, asparigis, solsikkekjerner, agurk, kikerter og avokado over brokkolien

  9. Legg ett lag med hummus grønnsakene. Fortsett med jordbær og pasta.

  10. Topp det hele med revet gulrøtter.