Vegansk glutenfri pastasalat
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
En frisk og herlig pastasalat som passer utmerket til å ta med på jobben i en fin glasskrukke eller satse stort å server det til familien en varm sommerdag.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
1Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Bland ingrediensene til hummusen: kikerter, presset nhvitløk, sitron, spisskummen, salt, pepper og olje. Tilsett vann og bland til ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet.
Bland ingrediensene til basilikumdressingen: basilikum, soyayoghurt, olivenolje, honning og sitron. Smak til med salt og pepper. La stå i kjøleskapet.
Kok pastaen etter anvisning på forpakningen.
Hell pastan i ett dørslag og skyll i kaldt vann.
Bland pastaen med halvparten av basilikumdressingen.
Hell resten av dressingen i bunnen av glasskrukken.
Skjær brokkolien i mindre biter og legg i glasskrokken.
Fordel tomater, asparigis, solsikkekjerner, agurk, kikerter og avokado over brokkolien
Legg ett lag med hummus grønnsakene. Fortsett med jordbær og pasta.
Topp det hele med revet gulrøtter.