Glutenfri ädelostpaj
Jul og tradisjon

Glutenfri paibunn med to typer ostefyll

Vurdering

(59 votes)

(59 votes)

Pai passer til alle anledninger og kan lages klar på forhånd. For ekstra luksus kan du toppe med ruccola, friske tomater og prosciutto.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    6 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Paibunn:

  3. Bland mel, havregryn, smør og vann i en foodprosessor. Trykk ut deigen i en paiform, 24 cm i diameter.

  4. Stek paien i 10 minutter.

  5. Skru ned temperaturen på ovnen til 200 °C.

  6. Fyll:

  7. Bland sammen fløte, egg, melk og krydder. Fordel osten på paiskallet og hell over eggeblandingen.

  8. Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter. Paien er like god varm som kald.