Bake glutenfritt

Sempers baker Jonas gir råd og tips om glutenfri baking

Jeg heter Jonas Rabo og jeg er baker hos Semper Glutenfritt. Jeg har elsket å bake siden jeg var en liten gutt. Nå er jeg så heldig og få jobbe med det jeg liker aller best, nemlig å utvikle produkter og oppskrifter i vårt lille bakeri på Semper. Du finner de fleste av produktene i butikken, og mine favorittoppskrifter finner du her på hjemmesiden. Her deler jeg mine beste knep når du skal bake glutenfritt, men også hvordan du kan gjøre mer ut av smak på ferdigprodukter som f.eks. brød og kjeks.

Hva er ditt beste tips? Tagg dine bilder på Instagram med @semperglutenfritt, så deler vi inspirasjon og tips med hverandre!

Bread
Pappa och son bakar glutenfritt bröd

Artikkel

Bake med glutenfrie melblandinger

Hos Semper har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi vil at alle skal kunne kose seg med gode kaker og brød. Rett og slett oppleve ekte matglede. Det å bake glutenfritt med Sempers ulike melblandinger – som er glutenfritt mel – gjør bakingen både enklere, mer effektiv og morsom.

Vi har et bredt utvalg nøye utprøvde mel- og brødblandinger av høy kvalitet. De hjelper deg med å få et bra glutenfritt resultat, og fremfor alt veldig godt bakverk.