Pappa och son bakar glutenfritt bröd

Bake med glutenfrie melblandinger

Hos Semper har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi vil at alle skal kunne kose seg med gode kaker og brød. Rett og slett oppleve ekte matglede. Det å bake glutenfritt med Sempers ulike melblandinger – som er glutenfritt mel – gjør bakingen både enklere, mer effektiv og morsom.

Vi har et bredt utvalg nøye utprøvde mel- og brødblandinger av høy kvalitet. De hjelper deg med å få et bra glutenfritt resultat, og fremfor alt veldig godt bakverk.

 

Glutenfri bakning med Semper Mixer

Vei ingredienser for best resultat

Mix: 1 dl veier ca 55 g

Mix Fiber: 1 dl veier ca 55 g

Fin Mix: 1 dl veier ca 60 g

Grov Mix: 1 dl veier ca 55 g

Del gjerne oppskriftene dine med #semperGF så kan vi sammen spre glutenfri mat- og bakeglede! 

Hvilken glutenfri melblanding skal jeg bruke?

Lys melblanding: Mix og Fin Mix

En fin, lys melblanding passer utmerket til søt bakst, vafler og hvitt brød. Semper Mix er en klassiker som gjør det enkelt å bake noe godt og glutenfritt. Kanskje kan du bake verdens beste brownies med Mix – prøv selv. Vil du bake laktosefritt og uten tilsatt hvetestivelse, velger du Fin Mix.  Eller hva med å lage noen deilige vafler?

 

Grov melblanding: Mix med Fiber og Grov Mix

Våre grove melblandinger inneholder ekstra fiber og passer derfor utmerket til å bake fiberrikt brød, pai og pizza. Mix med fiber er perfekt til vår populære oppskrift på paideig og saftige rundstykker. Grov Mix er for deg som vil bake både glutenfritt, laktosefritt og uten hvetestivelse. Har du prøvd vår gode pizza?

 

Servering av nybakat och glutenfritt brld

Pofiber for bedre og saftigere bakverk

Pofiber har egenskaper som gjør at produktet passer til praktisk talt all baking og matlaging. Ved at det effektivt binder store mengder væske, blir maten og brødet både bedre og saftig. Siden Pofiber er finfordelt og har en nøytral smak, lukt og farge, kan det også brukes i loff og kaker. Pofiber fungerer dessuten utmerket som erstatning for strøkavring i kakeformer, til panering eller i kjøttboller. I tillegg bidrar Pofiber med kostfiber!