header_bake_pepperkaker_barnehender_Semper_glutenfritt

Glutenfri julebakst

I ventetiden fram mot jul er det hyggelig å bake noen glutenfrie og gode kaker. Finn fram dine velprøvde glutenfrie oppskrifter, og finn ut hva du vil bake i år. Begynn litt tidlig så blir det mindre mas og kav.

Det er lurt å lese skikkelig gjennom oppskriften før du går i gang. Da er du sikker på at du har alle ingredienser i hus. 

Allerede i midten av desember er det Luciadagen, og her har du vår enkle oppskrift på saftige glutenfrie Lussekatter.

 

Familie baker pepperkaker Semper glutenfritt

Det å bake julekaker er en fin aktivitet for hele familien. Skal barna være med på baksten kan det være smart med noen enkle sorter som pepperkaker, serinakaker, kakemenn o.l. Vi har velutprøvde julekaker som er enkle, og også litt vanskeligere. Kanskje vil du prøve noen nye julekaker i år? Klarer du ikke å spise opp alle kakene kan du lage nye kaker fra knuste kakesmuler.

Syv slag glutenfrie julekaker

Vi har bakt syv slag til jul og mere til. Lykke til med julebaksten! 

Vil du gjerne ha mange sorter, men mindre mengder, deles oppskriften i ½ eller ¼ porsjon. Da har du til litt utpå nyåret. For alle som liker julekaker kjempegodt😊
Glutenfrie pepperkaker 

Alle liker å bake pepperkaker og her har du gode oppskrifter på både glutenfritt pepperkakehus (mal i oppskriften) og glutenfrie pepperkaker. Det å pynte pepperkaker er også veldig gøy. Mange liker å lage fine pepperkakehjerter på pinne eller henge opp pepperkakehjerter med røde bånd som spiselig pynt. Pepperkaker er jo bare så godt. Vil du ha en litt enkel løsning kan du kjøpe pepperkaker og pynte disse.

Sett deigen dagen i forveien, så kan deigen hvile natten over.
Glutenfrie pepperkaker med glasur Semper glutenfritt
Glutenfritt pepperkakehus pyntet Semper glutenfritt

Vi elsker pepperkaker

Her er oppskrifter for deg som er like glad i pepperkaker som vi er.

Julebakst med safran

Her finner du oppskrift på Lussekatter med safran, saftige og gode.

Mett i jul

Her finner du mer mettende juleoppskrifter på vørterbrød eller smakfulle brødskiver. Så både salte og søte gode oppskrifter til alle julens måltider.