Glutenfri julbakning, pepparkakor och lussekatter

Glutenfri julebakst

I ventetiden fram mot jul er det hyggelig å bake noe glutenfrie og gode kaker. Finn fram dine velprøvde glutenfrie oppskrifter, og finn ut hva du vil bake i år. Begynn litt tidlig så blir det mindre mas og kav.

Det er lurt å lese skikkelig gjennom oppskriften før du går i gang. Da er du sikker på at du har alle ingredienser i hus. Vil du gjerne ha mange sorter, men mindre mengder, deles oppskriften i ½ eller ¼ porsjon. Da har du til litt utpå nyåret. For de som liker julekaker kjempegodt😊

Allerede i midten av desember er det Luciadagen, og her har du vår enkle oppskrift på saftige glutenfrie Lussekatter.
 

Det å bake julekaker er en fin aktivitet for hele familien. Skal barna være med på baksten kan det være smart med noen enkle sorter som pepperkaker, serinakaker, kakemenn o.l. Vi har velutprøvde julekaker som er enkle, og også litt vanskeligere. Kanskje vil du prøve noen nye julekaker i år? Klarer du ikke å spise opp alle kakene kan du lage nye kaker fra knuste kakesmuler. 

Glutenfria pepparkako som dekorerats med glasyr

PYNT KAKENE

TIPS! Bak gjerne kaker som er morsomt å pynt, som for eksempel vårt glutenfrie pepperkakehus eller barnas beste glutenfrie pepperkaker.

personer viser julekaker bakt med Semper melblanding

Vi har bakt syv slag til jul og mere til. Lykke til med julebaksten!

Syv slag til jul og flere julekaker finner du her