Lag glutenfrie frokost brødskiver
Vil du makse dagen direkte og starte dagen med en god og mettende frokost? Sjekk ut oppskriften på disse tre smakfulle luksus brødskivene til frokost, som alle er laget på glutenfritt brød. Det fryste brødet i skiver finner du i frysen i butikken.
3 enkle oppskrifter på brødskiver for litt mer luksus til frokost eller lunsj:
Grovbrødskive med kremost, fiken, pistasj og timian
4 personer
4 skiver Semper Grova
6 ss naturell kremost
2 ferske fiken
2 ts flytende honning
2 ss pistasjnøtter
Fersk timian
Smør på generøst med kremost på brødskivene. Del fiken i båter og fordel på brødet. Ringle over honning, dryss over grovhakkede pistasjnøtter og pynt med timian.
Ristet brød med osterøre, soyastekte solsikkekjerner og erteskudd
4 personer
4 skiver Semper Toasty Fiber
150g revet lagret gulost
1 dl crème fraiche
1 krm nymalt sort pepper
1 dl solsikkekjerner
1 ss japansk soyasaus
10 cm agurk
1 neve erteskudd
Rør sammen ost og crème fraiche og ha i sort pepper. Ha solsikkekjerner og soyasaus i en tørr stekepanne. Rist under omrøring til soyasausen har tørket inn og frøene har fått en fin farge. Bruk en ostehøvel og høvle lange agurkskiver. Rist brødet og ha på osterøren. Legg på agurk og topp med erteskudd og ristede solsikkekjerner.
Fjellbrød «Polarbrød» til frokost med peanøttsmør, varme blåbær og chiafrø
4 personer
4 Semper Fjällrundor
2 dl blåbær
2 ss brunt sukker
1 ts sitronsaft
6 ss peanøttsmør
1 ts chiafrø
Ha blåbær, sukker og sitronsaft i en kjele. La koke i ca. 5 minutter, husk å røre. Ha peanøttsmør på brødskiven, hell over varme blåbær og topp med chiafrø.
Smaklig start på dagen!
Disse produktene har vi brukt i oppskriftene:
Psst.. Hold utkikk i frysen, her finner du brød med nytt design og ny oppskrift!