Nyheter från Semper Glutenfritt

Nyheter

Semper har et bredt og godt utvalg av glutenfrie produkter og lav FODMAP produkter. Vi jobber med å  utvikle nye produkter og forbedre de produktene som allerede er på markedet. Her kan du lese om våre siste produktnyheter og mere til. 

Fusilli med havre

Fusilli med havre - laget på ekte Italiensk vis!

Denne smakfulle pastafavoritten er laget med italiensk pastatradisjon i hjertet av Italia, Toscana. Fusilli med Havre er en god kilde til fiber og passer perfekt til kropper i vekst!

Les mer om fusilli med havre her
Hamburgerbrød

Hamburgerbrød - glutenfritt og med restaurantfølelse!

Planlegg en klassisk burgerkveld med familie og venner! En ny type mykt, stort og solid hamburgerbrød, bakt med surdeig og toppet med sesamfrø.

Les mer om vårt hamburgerbrød her
Powerknäcke från Semper Glutenfritt

Nytt sprøtt glutenfritt knekkebrød for deg med en sporty livsstil.

Oppdag Powerknäcke - et rustikt knekkebrød med 21 % fullkornshavre og protein som passer spesielt bra for deg som er aktiv. Dette knasende knekkebrødet har et høyt fiberinnhold og er beriket med både jern og tiamin.

Les mer om Semper knekkebrød her!
Piruett Salted Caramel från Semper Glutenfritt

Salt og søtt i en ny uimotståelig smakstilsetning!

Prøv disse glutenfrie kjeksene og nydelig kremet fyll. Kombinasjonen av søt og salt karamellsmak har blitt en skikkelig favoritt hos det norske folk, og det av god grunn!

Les mer om Piruett Salted Caramel
Kanelsnurror från Semper Glutenfritt

Små glutenfrie kanelboller

Disse små kanelbollene er smaksatt med et deilig fyll av kanel og aprikos. Kanelsnurrene bakes med omhu for å beholde saftigheten til det kremete fyllet.

Les mer om Kanelsnurror
Symbol, Årets glutenfrie bedrift 2021

NCF kåret Semper til Årets glutenfrie produsent 2021

Semper er kåret til Årets glutenfrie produsent 2021 av Norsk Cøliakiforening. Prisen betyr mye for oss, siden vi jobber hardt for å utvikle glutenfrie produkter til vår målgruppe. Vi har fokus på smak, trygghet, sunnhet, helse og bærekraft!

Semper er kåret til Årets glutenfrie produsent 2021