Sedani med ovnsbakt feta og tomat
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Hvorfor gjøre det komplisert når det kan være enkelt? Stek tomater og fetaost i en ildfast form med krydder. Kok pasta og rør den inn i formen med alt det gode. Server, ferdig! Ekstra smakfullt blir det selvsagt med den glutenfrie pastaen Sedani Eco al Bronzo.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
4Vanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
Sett ovnen på 225°C.
Ta ut en ildfast form og ringle ca halvparten av olivenoljen. Legg fetaosten i midten av formen og hele cherrytomater rundt. Press eller riv hvitløken og fordel i formen. Topp med oregano, chiliflak, sort pepper og eventuelt litt flaksalt. Drypp over resten av olivenoljen.
Stek i ovnen i ca 20 minutter til tomatene har blitt myke og osten har fått fin farge.
Kok opp vann til pastaen når formen er i ovnen. Kok pastaen i saltet vann etter anvisning på pakken.
Når tomatene og fetaosten er ferdig stekt tar du formen ut av ovnen og heller over den kokte pastaen. Mos tomatene lett og bland alt sammen. Topp med frisk basilikum.