Landskapsbild med fält och några träd

Aktuelt fra Semper

Her kan du lese om nyheter fra oss og aktuelle hendelser.

Nå som vi har koronavirus i samfunnet

Vi gjør så godt vi kan hos Semper

Koronaviruset påvirker både oss og andre i aller høyeste grad, og den nærmeste fremtiden komme til å være utfordrende. For oss handler det om å gjøre alt vi kan for å kunne levere viktige produkter, samtidig ved å minimere risikoen for ansatte, bedrifter, kunder, forbrukere og samfunnet.

Vårt fokus er å kunne tilby god og næringsrik mat til alle hvor maten betyr ekstra mye, som til de små barna og personer med cøliaki og glutenintoleranse. Nå er det kanskje viktigere enn noen gang.

For øyeblikket går alle leveranser til og fra Semper som planlagt. Det er ingenting som tyder på at tilgang på råvarer eller leveranser vil bli berørt, men vi kan heller ikke gi noen garantier eller løfter, hvordan det vil se ut i nærmeste fremtid. Våre to fabrikker i Götene og Korsnäs produserer mer varer enn normalt for å møte den økte etterspørselen. Vi holder oss løpende oppdatert og følger situasjonen tett.

Alle våre medarbeidere gjør en fantastisk innsats og gjennomfører nødvendige og proaktive tiltak. Helse er vår høyeste prioritet, og vi følger til enhver tid gjeldene retningslinjer og anbefalinger fra de lokale helsemyndighetene.

Vi har gjort følgende tiltak:

•Vi  beskytter oss selv og andre ved å være ekstra nøye med håndhygiene og holder avstand til andre mennesker.
•Vi  blir hjemme ved minste antydning til sykdom.
•Vi minimere fysiske møter og erstatter med virtuelle møter så langt det er mulig.
•Det gjennomføres ingen reiser
•Våre ansatte i København, Stockholm, Oslo er anbefalt å ha hjemmekontor, og følger de lokale rådene.
•Ingen eksterne besøk er tillatt på våre kontorer eller fabrikker.

Vi befinner oss i en høyst uvanlig situasjon. Semper gjør alt vi kan for å sikre en trygg tilgang på våre produkter, samtidig som vi fokuserer på å minimere risikoen for våre ansatte.

Hjertelig hilsen Semper

Flere nyheter og aktuelle saker

Besøk gjerne vårt presserom på MyNewsDesk og hold deg løpende oppdatert om de seneste nyhetene fra Semper.