Et barn spiser fra en klemmepose

Klemmeposer

Klemmepose er en praktisk som passer for barn fra 6 måneders alder. Konsistens på innholder er helt most og er derfor perfekt for de minste. Gi gjerne maten fra klemmeposen på skje. Fra ca. 8 måneder er på tide å gå over til biter i maten, og det vil være mer biter i middagsglass fra 8 måneder.

Hvordan spiser en fra klemmepose?

On the go: Klemmeposen er en praktisk forpakning, og barnet kan holde posen selv. Tips gjerne foreldre om å gi maten fra klemmeposen på skje. Mating på skje er viktig for barnets utvikling.

Hjemme: Tips gjerne foreldre om å servere maten i en skål, og la barnet kjenne på maten. Vi anbefaler å gi maten på skje eller la barnet prøve å spise selv. Barnets delaktighet skaper matglede.

Klemmeposen kan serveres romtemperert eller varmes i vannbad. Det er også mulig å varme maten eller grøten i en skål i mikroovn til passe temperatur. Vi anbefaler å alltid smake på maten før den gis til barnet, for å sikre at maten har passe spisetemperatur. Kast eventuelle rester. 

OBS! Klemmeposen kan ikke varmes i mikro. Barnet skal aldri leke med korken. 

Vi har ikke smaksforsterkere, aroma eller søtningsmidler i vår barnemat.

Sunn og deilige spiseklar grøt med gresskar og gulrot

Grøt i klemmepose

Grøt i klemmepose finnes i flere ulike smaker bed både frukt og grønnsaker, og er beriket med bl.a. jern, kalsium og vitamin C.

Vego eko klemmepose Pasta bolognese med linser

Middag i klemmepose

Innholdet i våre klemmeposer er tilpasser for barn fra 6 måneders alder, da konsistenser er helt most. Fra Från ca 8 månader är det dags att öva på bitar i maten vilket finns i 8 månaders burkarna hos Semper.

Mor og baby med lilla smekke

Vil du vite mer om Sempers klemmeposer?

Les mer om våre klemmeposer og alle produktene våre på semper.no/barnemat.

Til Semper barnemat