Fusilli med tunfisk
Middag

Glutenfri pasta med tunfisk

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Pasta med tunfisk, eller Fusilli al tonno, er en glutenfri pastarett av det litt mer festlige slaget. Perfekt som lørdagsmiddag, eller som ekstra luksuriøs hverdagsmat på en vanlig tirsdag i mars. Tips: Bytt ut tunfisken med grillet courgette for et vegetarisk alternativ.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken.

  2. Hakk tomater og persille og bland med kapers og havsalt, presset sitron og olivenolje.

  3. Stek tunfisken i biter til den har en fin overflate, men ikke er ferdig gjennomstekt. 

  4. Tilsett hakket chili og stek i ca et minutt.

  5. Server den ferdigkokte pastaen sammen med tunfisk og tomatsalat. Nyt måltidet!

Brukes i oppskriften
Pasta

FUSILLI med havre