Pølsetopping
Middag

PØLSETOPPING, FIRE VARIANTER

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Pølser med brød er også middag! Spesielt når du lager et deilig tilbehør til å toppe det med. Her har du fire enkle oppskrifter på smakfull topping som du kan matche favorittpølsen din med, enten den er mild, sterk eller vegetar. Å servere pølsen i våre deilige glutenfrie pølseboller, Hot Dog Buns, er et opplagt valg!

  • Tilberedningstid
    10 - 20 min
  • Porsjoner
    4 toppinger
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Guacamole

  1. Finhakk jalapeño og sølvløk. Legg i en skål. press over litt lime og bland.

  2. Mos avokadoen til en jevn konsistens og bland sammen med løkblandingen. Grovhakk korianderblader og bland inn. 

  3. Ring over olivenolje og flaksalt etter smak. Bland og server umiddelbart.

Mangosalsa

  1. Hakk mangoen i biter. Finhakk den røde chilien. Grovhakk koriander eller mynteblader. 

  2. Bland alt i en bolle. Klem over lime og smak til med flaksalt. 

  3. La gjerne blandingen stå en stund i limemarinaden, spesielt hvis mangoen er litt hardere.

Syltet rødkål

  1. Skjær rødkålen i tynne skiver, gjerne med mandolin. Hakk den deretter grovt.

  2. Legg rødkålen i en bolle og dryss over salt, klem over lime og hell i eddik.

  3. Vend så salt, lime og eddik inn i rødkålen i ca. 5 minutter til kålen begynner å mykne.

Rekesalat

  1. Hakk rekene grovt.

  2. Finstrimle fennikelen, gjerne med mandolin. Finhakk gressløken.

  3. Bland alle ingrediensene i en bolle, press over sitronsaft.

  4. Smak til med salt og pepper og dryss litt ekstra gressløk på toppen. Server gjerne med nykokt eller råstekt asparges i stedet for pølser i brødet. 

Brukes i oppskriften
Pølsebrød

PØLSEBRØD