Mini piroger med rotgrønnsaker
Mini piroger fylt med gode og sunne rotgrønnsaker! En rask oppskrift som passer bra til hele familien.
Ingredienser till 12 stk
- 2 glass Semper Mais & søtpotetpuré
- 1/4 rød paprika, finhakket
- 1 dl grovt revet brokkoli
- 1 ferdiglagd pizzadeig
- 1 egg, uppvispet til pensling
Til servering:
1 ss mais
1-2 ss rømme
Sik gjør du:
- Forvarm ovnen til 220 grader.
- Hakk paprika fint og riv brokkoli grovt på ett rivjern.
- Rull ut deigen på en langpanne dekket med stekepapir. Del deigen på lengden slik at du får 3 st lika brede lengder.
- Del så på tvers, først på midten, så hver del på midten igjen .
- Ha ca 1 ss puré på hver kvadrat. Dekk deigen over fyllet fra kant til kant slik at det blir små trekanter, forsegl kantene gjennom å trykke de godt sammen.
- Pensle pirogerne med egg og stek midt i ovnen i ca 15 minutter.
- Server pirogen med mais og rømme.