Raske vegetarbiffer i miniformat
Oppskrift på raske og gode lakto-ovo veggiebiffer til hele familien!
Ingredienser - ca 20-24 små biffer
- 2 dl kokt quinoa, 1 glass Mas & Potatis, 125 g
- 2 egg
- 2 dl revet blomkål
- 2 ss brødsmuler/knust karing
- 1 dl kremfløte, vispet
- 1 ss rapsolje
Til servering:
Kokte grønne erter
Poteter, most
Slik gjør du:
- Kok quinoan etter bruksanvisningen på forpakningen. La den avkjøle.
- Bland potet- og maispurén med egg i en bolle.
- Tilsett kokt quinoa (avkjølt).
- Riv blomkålen på det groveste på rivjernet. Bland inn i røren.
- Bland i er brødsmulene/knust kavring og lat det stå avkjølt i 5-10 minutter.
- Visp kremfløte, den skal være ganske fast. Bland den så ned i røren.
- Form små biffer og stek dem gylne i rapsolje på begge sider på middelhøy varme.
- Server bifferne med kokte, moste poteter og grønne erter.