Receptfilm Snabba veggiebiffar - Semper Barnmat

Raske vegetarbiffer i miniformat

Oppskrift på raske og gode lakto-ovo veggiebiffer til hele familien! 

Ingredienser - ca 20-24 små biffer

  • 2 dl kokt quinoa, 1 glass Mas & Potatis, 125 g
  • 2 egg
  • 2 dl revet blomkål
  • 2 ss brødsmuler/knust karing
  • 1 dl kremfløte, vispet 
  • 1 ss rapsolje

Til servering:

Kokte grønne erter 
Poteter, most

Slik gjør du: 

  1. Kok quinoan etter bruksanvisningen på forpakningen. La den avkjøle.
  2. Bland potet- og maispurén med egg i en bolle.
  3. Tilsett kokt quinoa (avkjølt).
  4. Riv blomkålen på det groveste på rivjernet. Bland inn i røren.
  5. Bland i er brødsmulene/knust kavring og lat det stå avkjølt i 5-10 minutter.
  6. Visp kremfløte, den skal være ganske fast. Bland den så ned i røren.
  7. Form små biffer og stek dem gylne i rapsolje på begge sider på middelhøy varme.
  8. Server bifferne med kokte, moste poteter og grønne erter.
Oppskriftsfilm - Raske vegetarbiffer i miniformat