Oppskrift - Ris med torsk 1 år
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Enkel mat for barn fra 1 år. For å etterstrebe den babymatkvaliteten som vi har i produktene våre på barnemathyllen, kan økologiske råvarer benyttes.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
4-5 porsjonerVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du:
Skrell og skjær poteter, gulrøtter, paprika og gul løk i store biter. Kok så alt under et lokk sammen med de hakkede tomatene, og nok vann til at det bare dekker grønnsakene. Kok til rotgrønnsakene er myke.
I mellomtiden koker risen i henhold til instruksjonene på pakken.
Krydre gyten. Del torsken i terninger. Tilsett torsken og sitronsaft, la det surre i ca 1 minutt. Kjør deretter gryten raskt i en kjøkkenmaskin om nødvendig til det er passe store biter og en fin konsistens.
Tillsett olje og 1 ts maizena/hvetemel i ¼ dl vatten. Kok opp en gang til. Tilsett så maiskorn.
Server retten i en passe temperatur for små barn.