Back to

STEP-oppskrifter fra 6 måneder

-

Oppskrift

Oppskrifter

Gulrot, pastinakk, bønner, mathavre & persille

Fortsett å lage barnemat etter STEP-metoden og gi barnet ditt en spennende smakskombinasjon av pastinakk, bønner og persille! Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alderen. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.

Poteter, grønne erter, persillerot, gulrot og karse fra Semper Barnemat steprecept_persiljerot_grona_arter_1558x694px

Oppskrifter

Poteter, grønne erter, persillerot, gulrot & karse

Fortsett å oppdage spennende nordiske smaker med STEP-oppskriftene! Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alderen. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.

STEP Gulrot, potet, kjøttdeig, pepperrot, dill & sennep

Oppskrifter

Gulrot, potet, kjøttdeig, pepperrot, dill & sennep

Fortsett å lage barnemat etter STEP og prøv en ny rett med smak av pepperrot, dill og sennep. Godt, hjemmelaget og med nordiske smaker! Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alder. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.

steprecept_rotselleri_kalrot_mathavre_1558x694px.jpg

Oppskrifter

Potet, gulrot, hvit fisk, reddik & gressløk

På tide å prøve barnemat med hvit fisk, reddik og gressløk! Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alderen. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.

steprecept_palsternacka_tomat_havreris_1558x694px.jpg

Oppskrifter

Pastinakk, tomat, havreris, laks & dill

Fortsett å lage din egen barnemat med STEP-oppskriftene og prøv denne fiskeretten med smak av pastinakk, dill og havre. Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alderen. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.

sellerirot_kaalrot_linser_persille

Oppskrifter

Sellerirot, kålrot, mathavre, linser & persille

Tilby barnet ditt en spennende smakskombinasjon av sellerirotrot, kålrot og persille. Denne oppskriften på barnemat er, i likhet med de andre STEP-oppskriftene, basert på forskning på hvordan man kan få barn til å spise mer grønnsaker. Avhengig av barnets alder, og hvor langt barnet ditt har kommet på sin matreise, kan porsjonsstørrelsen variere. Oppskriften kan derfor være nok til mer enn ett måltid. Konsistensen varierer også avhengig av alderen. Måltidet er nøye ernæringsmessig beregnet for å passe barn i de ulike aldersgruppene.