Back to

Oppskrifter til STEP-metoden

Åtte enkle og spennende smaker

Åtte forskjellige grønnsaker, bær og frukt, spesielt valgt for å trene barnets smaksløk. Råvarene velges ut fra deres smaksprofil og fordi de alle vokser i Norden og kan fås hele året, enten ferske eller i fryseren.

Deilig eplepuré

Oppskrifter

Eple - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage eplepuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Bringebærpuré

Oppskrifter

Bringebær - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage bringebærpuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Lag en deilig havtornpuré

Oppskrifter

Havtorn - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage Havtornpuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Deilig blomkålpuré

Oppskrifter

Blomkål - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage Blomkålpuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Deilig ertepuré

Oppskrifter

Erter - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage ertepuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Deilig tranebærpuré

Oppskrifter

Tranebær - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage tranebærpuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Redikkpuré

Oppskrifter

Reddik - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage redikkpuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.

Nepepuré

Oppskrifter

Nepe - oppskrift til STEP-metoden

På tide å lage Nepepuré! Denne puréen bruker å være en favoritt blant de små smaksutforskerne. Oppskriften er ment til 9 prøvesmakinger, men ettersom appetitten varier kan det være at du trenger å lage mer. Hensikten bak oppskriften er at den skal serveres når barnet begynner å utforske matuniverset og konsistensen bør derfor være glatt og en sil kan med fordel benyttes. Når barnet blir eldre (7-9 mnd) kan en stavmikser være tilstrekkelig.